Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці вдосконалили порядок присвоєння звання «Почесний громадянин міста Києва» та відзнак міського голови

16 травня 2019 року, 18:56

У столиці вдосконалили порядок присвоєння звання «Почесний громадянин міста Києва» та нагородження заохочувальними відзнаками Київського міського голови. Зокрема, осучаснили заохочувальні відзнаки міського голови та затвердили форму документів, які необхідно подати для отримання відзнаки. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний, який презентував проект рішення депутатському корпусу.

«Цим рішенням ми вдосконалюємо порядок присвоєння звання «Почесний громадянин міста Києва» та відзнак міського голови, у тому числі шляхом затвердження описів та ескізів, осучасненням заохочувальних відзнак, атрибутів до них. Крім того, ми підвищуємо статус цих відзнак через введення можливості виплати грошової винагороди до окремих відзнак», – сказав Дмитро Загуменний.

Він додав, що крім того, прийняте рішення затверджує форми документів, які додаються до подань для нагородження. Також розмежовуються заслуги осіб, які представляються до нагородження відзнаками Київського міського голови, для певних видів таких відзнак.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]