Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбулася безкоштовна лекція для працівників медичної сфери

23 вересня 2016 року, 10:28

У Києві відбулася перша безкоштовна лекція для працівників медичної сфери, яка дає початок серії науково-просвітницьких студій «Київ у глобальному середовищі». Лекцію з теми: «Рання діагностика і своєчасне виявлення онкологічних захворювань» провів голова Центру профілактики медичного центру Тель-Авіва, доктор Надир Арбер. Захід став можливим завдяки підтримці Київської міської державної адміністрації в рамках міжнародного співробітництва КНДУ «Науково-дослідний інститут розвитку міста», Першого медичного центру Тель-Авіву та міжнародної науково-освітньої медичної асоціації МEDES.

Перед початком лекції заступник голови КМДА Микола Поворозник підписав Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між Київською міською державною адміністрацією, Комунальною науково-дослідною установою «Науково-дослідний інститут соціально-економічного розвитку міста» та Першим медичним центром Тель-Авіва.

«У рамках цього проекту лекції для столичних лікарів проводитимуть не рідше одного разу на місяць. Теми лекцій досить різноманітні, а лектори – професіонали своєї справи, готові ділитися досвідом та знаннями. Цього разу обрано тему онкологічних захворювань та їх діагностування. На мою думку, такі заходи допоможуть нашим лікарям підвищити їхні професійні навички, ознайомитися з новітніми методиками та обмінятися досвідом з закордонними фахівцями», – розповів заступник голови КМДА Микола Поворозник.

 

Довідково.

Перший медичний центр Тель-Авіва імені Сураські (Іхілов) – провідна багатопрофільна університетська клініка, флагман ізраїльської медицини, в структуру якої входить більше 140 поліклінік, 32 спеціалізованих стаціонарних відділення, профільні інститути та дослідницькі центри, 15 клінічних лабораторій.

Операційні центру оснащені найсучаснішим медичним обладнанням, а лікування проводять більше 1500 лікарів.

Доктор Надир Арбер (Dr. Nadir Arber) – експерт з формування і проведення найбільш інформативного комплексу діагностичних процедур. Проходив стажування в ізраїльських і зарубіжних клініках. Кар'єрний стаж Надіра Арбера перевищує 25 років. Останні 10 років практики пан Арбер очолює підрозділ Національного центру Іхілов, що спеціалізується на профілактиці і ранньому виявленні раку та фонових патологій. Науковий доробок професора Арбера складається з понад 250 дослідницьких грантів і публікацій, заснованих на авторських дослідженнях і спостереженнях, присвячених питанням профілактики онкології системи травлення і протиракової терапії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]