Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбулося понад 500 патріотичних молодіжних заходів онлайн

17 червня 2020 року, 17:48

В онлайн форматі було проведено V засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання під головуванням в. о. першого заступника голови КМДА Валентина Мондриївського. Головним питанням було перенесення молодіжних заходів у місті, проведення яких обмежили через пандемію.

«За перше півріччя у столиці ми провели близько 500 заходів, до участі у яких приєдналися 40 000 осіб. Проте ще велика кількість запланованих зборів-походів, наметових таборів та квестів ми вимушені перенести на друге півріччя через пандемію. Перше та головне – це безпека аудиторії, а саме молоді та дітей. Тому усі заплановані проєкти, які так люблять у столиці, фестиваль «З Україною в серці», зліт «День героя», фестиваль «Звитяга нескорених» обов’язково будуть проведені, але у більше безпечний для здоров’я час. Ми спільно з молодіжним відділом Департаменту та спорту плануємо продовжувати працювати та дивувати киян новими проєктами», – зазначив Валентин Мондриївський.

Також на друге півріччя заплановані заходи: фестиваль «Андріївські вечорниці», фестиваль «Сильні України, акція «Богатир. Козак. Повстанець», віртуальні екскурсії та патріотичний квест «Живе місто. Київ епохи незалежності» та ще низка патріотичних проєктів до визначних подій міста та України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]