Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбувся День відкритих дверей спортивних клубів Деснянського району «SPORT FEST-2021» (+фото)

17 вересня 2021 року, 17:09

У столиці відбувся День відкритих дверей спортивних клубів Деснянського району м. Києва «SPORT FEST-2021». Участь у відкритті заходу взяла заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова.

Тренери та вихованці клубів Деснянського районного Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели виступи та майстер-класи з різноманітних видів спорту – футболу, боксу, спортивного туризму, самбо, дзюдо, спортивної рибалки, вільної боротьби, художньої гімнастики, таїландського боксу, пауерліфтингу, шахів, боротьби кураш, тхеквондо, баскетболу.

«Місто завжди сприяє проведенню подібних заходів, адже одним із пріоритетів столичної влади є залучення молоді до занять спортом та підтримка здорового способу життя. Завдяки Дню відкритих дверей спортивних клубів Деснянського району «SPORT FEST-2021» молодь мала можливість спробувати свої вміння та обрати той вид спорту, який йому до вподоби. Маю надію, що подібні заходи проводитимуться і надалі», – зазначила Олена Говорова.

Захід відбувся на Центральній спортивній арені Деснянського району на вул. Драйзера, 2-Б.

День відкритих дверей спортивних клубів Деснянського району «SPORT FEST-2021»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]