Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відновили надання адміністративних послуг із видачі, продовження, анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами

13 липня 2023 року, 15:47

Управління з питань реклами КМДА тимчасово надаватиме адміністративні послуги з видачі, продовження та анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Відповідне рішення ухвалили сьогодні депутати Київської міської ради. Дія цього рішення розповсюджується на період воєнного стану та протягом 30 днів після його припинення чи скасування.

Як пояснили в Управлінні з питань реклами, після утворення Київської міської військової адміністрації, виконавчий орган Київради – КМДА – не має можливості приймати розпорядження про надання, продовження, анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Водночас Верховна Рада України не ухвалювала рішення про віднесення цих самоврядних повноважень і до компетенції КМВА.

Із початку дії воєнного стану від суб’єктів господарювання столиці вже надійшло на розгляд 852 заяви щодо отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами та 253 заяви – щодо продовження дії дозвільних документів.

Також Управління з питань реклами розглянуло документи про анулювання 312 дозволів на розміщення зовнішньої реклами, зокрема за заявами суб’єктів господарювання. Станом на сьогодні рішення щодо надання, продовження, анулювання за зазначеними заявами не були прийняті. Тепер, після прийняття Київрадою рішення про відновлення надання адміністративних послуг із видачі, продовження, анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, це питання на період дії воєнного стану буде вирішене.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]