Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці викрили злочинну групу з працівників КП «Київтранспарксервіс»

10 листопада 2018 року, 11:35

У столиці викрили злочинну групу з працівників комунального підприємства «Київтранспарксервіс».

Під процесуальним керівництвом Прокуратури м. Києва працівники управління захисту економіки у місті Києві Департаменту захисту економіки НП України спільно зі співробітниками Управління з питань запобігання та виявлення корупції КМДА в межах кримінального провадження здійснили документування факту вимагання та отримання незаконного грошового винагородження групою посадових осіб КП «Київтранспарксервіс».

Учасників організованої злочинної групи у складі 4 посадових осіб КП «Київтранспарксервіс» затримано під час отримання частини неправомірної вигоди за оформлення документів на право користування одним з паркувальних майданчиків. Зауважимо, що у ході оперативних дій виявлено системність скоєння злочинів.

Зловмисники організували схему вимагання та отримання від підприємців неправомірної вигоди за оформлення документації та укладання договорів на розміщення у Києві паркувальних майданчиків.

Наразі всіх учасників організованої злочинної групи затримано в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 28, ч.3 ст. 368 КК України. Тривають слідчі дії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]