Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці вручили Подяки Київського міського голови громадянам, які долучились до виготовлення протитанкових «їжаків» для оборони міста (+фото)

05 липня 2022 року, 14:09

Сьогодні заступник голови КМДА Петро Пантелеєв вручив Подяки Київського міського голови громадянам, які долучились до виготовлення протитанкових «їжаків» для столиці. Для оборони міста спільними зусиллями виготовили більше 600 металевих загороджень.

«Від імені керівництва міста висловлюю вдячність кожному, хто долучився до цієї роботи на запит представників  Збройних Сил України і зробив свій внесок у зміцнення оборони Києва. Тим, хто з перших днів війни щоденно брав участь у створенні конструкцій, що дали змогу не впустити ворожу техніку на вулиці нашої столиці. Представники бізнесу, центральних органів влади, інженери, менеджери, пенсіонери – всі стали до спільної роботи: пошуку матеріалів, його транспортуванню, виготовленню «їжаків» тощо», – зазначив Петро Пантелеєв.

Він висловив переконання, що спільна робота в оборонному напрямку продовжиться для виконання інших завдань. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]