Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці вшанували пам’ять жертв трагедії Бабиного Яру

29 вересня 2017 року, 11:01

Сьогодні, 29 вересня, у столиці відбулося вшанування пам’яті жертв трагедії Бабиного Яру. У цей день 29 вересня 1941 року в окупованому нацистами Києві в Бабиному Яру почались масові розстріли мирного населення міста.

У церемонії взяли участь Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко. Глава держави з дружиною поклали квіти біля меморіальної плити та вшанували пам’ять загиблих.

До  пам’ятника «Громадянам і військовополоненим, розстріляним нацистами у Бабиному Яру» також було встановлено вінок зі стрічкою національних кольорів.

Також у церемонії покладання квітів взяли участь Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, члени Уряду, Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, народні депутати України, представники міської влади, члени Всеукраїнської ради церков та релігійних організації, представники громадськості.

Учасники церемонії вшанували пам'ять жертв трагедії Бабиного Яру хвилиною мовчання.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]