Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці з четверга до неділі на безоплатній основі відбудуться 5 екскурсійних прогулянок

05 березня 2024 року, 11:04

Управління туризму та промоцій КМДА і Київський центр розвитку туризму підготували 5 безоплатних екскурсій весняним Києвом для містян і гостей столиці, зокрема маршрут для людей із порушеннями слуху.

Заходи проходитимуть із четверга до неділі. Місця зустрічей вказані в реєстраційних анкетах.

Екскурсія «Провулками київського Кудрявця» (для людей із порушеннями слуху) присвячена літописним місцям Києва і творінням багатьох видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів, які мешкали в цій місцевості в різні часи.

Екскурсія проводитиметься в супроводі перекладача жестової мови.

Дата та час: 7 березня, четвер, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/qJxmEeLD6ioKcdHC8.

Екскурсія «Прогулянка старим Києвом», на якій відвідувачі почують про будівництво Володимирського собору, а також ознайомляться з історіями Золотих воріт, Софійського собору тощо.

Дата та час: 8 березня, п’ятниця, 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/hZG6uKAAteMCZwSH8.

Екскурсія «Київ: стежиною воєнної історії», під час якої можна побачити низку об’єктів мілітарної історії Києва, а також дізнатися про події багаторічної боротьби за незалежність України, що триває й донині.

Дата та час: 8 березня, п’ятниця, 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/1xxdybhaqeqJQotz8.

Екскурсія «Київ історичний» присвячена історії стародавнього Києва, його пам’яткам, архітектурі та Подолу.

Дата та час: 9 березня, субота, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ke6dzJCVmz1cumoXA.

Екскурсія «Київ незламний» ознайомить містян і гостей столиці з історією воєнного Києва – з часів Другої світової війни і до повномасштабного вторгнення.

Дата та час: 10 березня, неділя, 12:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/AMgDZVvMjNtWoUGe6.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації повідомленням на електронну пошту та  телефонним дзвінком.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]