Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці працюють 334 одиниці снігоприбиральної технiки та 52 бригади з ручного прибирання «Київавтодору»

24 грудня 2018 року, 11:55

На дорогах та вулицях міста працюють 334 одиниці снiгоприбиральноi технiки та 52 бригади з ручного прибирання КК «Київавтодор». Про це повідомили у комунальній корпорації.

Із 06:00 у Києві знову сніг, підприємства «Київавтодору» працюють у посиленому режимі. На столичні дороги вийшли солерозкидачi, щоб не допустити утворення ожеледі та снігових накатів. Першочергово обробка посипальними матеріалами проводилась на вулицях зi складними умовами руху, мостах, шляхопроводах, спусках та підйомах, а також вулицях, якими курсує громадський транспорт.

Після обробки протиожеледними матеріалами естафету виконання робіт на дорогах міста перейняла техніка зі снігоочисним обладнанням.

Малогабаритна техніка та бригади з ручного прибирання проводять обробку посипальними матеріалами та прибирання від снігу підходів до наземних та підземних пiшохiдних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства «Київавтодору».

За прогоном Укргідрометцентру, сніг ітиме у столиці упродовж усього дня.

Відповідно не припинятимуть роботи з прибирання від снігу вулиць і доріг і підприємства «Київавтодору».

Враховуючи погодні умови, «Київавтодор» звертається до водіїв із проханням: бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись Правил дорожнього руху та не залишати власні автомобілі обабіч вулиць та доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]