Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі відбулися інтерактивні програми для дітей пільгових категорій 

11 грудня 2023 року, 11:59

У залі семінарії Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря відбулися святкові заходи для дітей-отримувачів послуг мережі центрів соціальних служб Києва. Про це повідомляє Київський міський центр соціальних служб.

В інтерактивних ігрових програмах взяли участь 500 дітей пільгових категорій, серед яких внутрішньо переміщені особи, діти із сімей ветеранів, військовослужбовців, загиблих Захисників та Захисниць України, зниклих безвісти за особливих обставин, а також діти з інвалідністю, з багатодітних сімей, із родин, де є домашнє насильство, вихованці дитячих будинків сімейного типу тощо.

Організатором заходу виступив Київський міський центр соціальних служб за сприяння Департаменту соціальної політики КМДА та Служби у справах дітей та сім’ї КМДА, за підтримки Православної Церкви України Управління Київської Митрополії.

Діти поринули в цікаву інтерактивну ігрову програму, а наприкінці отримали солодкі подарунки. Під час заходу піднімати настрій, даруючи свої посмішки та тепло сердець, допомагали помічники святого Миколая – волонтери мережі Центрів соціальних служб м. Києва.

«Попри складні часи зараз вкрай важливо створювати для дітей атмосферу дива, дарувати їм відчуття свята та радості, адже це дає ресурс жити та перемагати. Саме тому ми активно проводимо соціально-адаптаційні заходи для сімей, які потребують особливої підтримки та уваги», – зазначила директорка Київського міського центру соціальних служб Ярослава Колобова.

Інтерактивні ігрові програми для дітей пільгових категорій до Дня святого Миколая – це один із низки заходів для отримувачів послуг мережі центрів соціальних послуг у 2023 році. Цьогоріч різдвяно-новорічними заходами Київський міський центр соціальних служб у межах міської цільової програми «Діти. Сім’я. Столиця на 2022-2024 роки» планує охопити понад 2 000 маленьких мешканців столиці. До кінця року на них очікують також мандрівки до кінотеатрів, на атракціони до «Неополісу» та відвідування планетарію з переглядом повнокупольного фільму «Подорож Сонячною системою».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]