Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Святошинському районі Києва відкрили оновлений сквер (+фото)

12 жовтня 2021 року, 18:41

У Святошинському районі після капітального ремонту відкрили сквер на вул. Генерала Наумова, 31-33. На території влаштовано більше 2000 кв. м доріжок із ФЕМ покриттям, встановлено 23 лави та 26 урн для сміття, 12 сучасних ліхтарів із LED-світильниками на сонячних батареях. Про це повідомляють у КО «Київзеленбуд».

В оновленому сквері є все для комфортного відпочинку: облаштовано дитячий майданчик для наймолодших відвідувачів, спортивний майданчик із тренажерами (перекладини та бруси для занять воркаутом), багатофункціональне спортивне поле, що вміщує 90 вболівальників, встановлено 4 столи із шахівницями для шанувальників шахів та еко-зону з лавами-диванами і перголами.

«Капітальний ремонт таких скверів не менш важливий, ніж створення нового парку. Прибудинкові сквери або кишенькові парки, як їх ще називають – місця, які мешканці міста бачать щоденно. І, звісно, хочеться йдучи на роботу або повертаючись додому бачити впорядковану затишну територію, це створює настрій», – зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король.

У сквері висаджено 25 квітучих катальп, 90 кущів барбарису, 60 кущів хризантем та облаштовано газон.

Земельна ділянка площею 0,6 га на вул. Генерала Наумова, 31-33 у Святошинському районі отримала статус скверу рішенням Київської міської ради від 2 жовтня 2018 року № 1560/5624.

Оновлений сквер на вулиці Генерала Наумова, 31-33 у Святошинському районі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]