Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району продовжуються ремонтні роботи, що збільшать потужність закладу (+фото)

03 лютого 2021 року, 17:03

У Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району продовжуються ремонтні роботи, що збільшать потужність закладу. Центр відвідали заступниця голови КМДА Марина Хонда разом із головою постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціального захисту Мариною Порошенко.

«Центр надає послуги денного перебування для дітей та дорослих осіб з інвалідністю. Тож у якійсь мірі є унікальним закладом. Тут можуть отримувати послуги особи з дитинства і до 35 років. Фактично свою роботу він розпочав у 2019 році і з того часу постійно розвивається. Минулого року тут зробили капітальний ремонт приміщень, покрівлі та фасаду. У цьому році ремонтні роботи продовжаться та буде збудовано доступний ігровий майданчик для дітей з інвалідністю. Ремонтні роботи в закладі продовжаться для збільшення потужностей Центру. Зокрема, тут відкриють групу денного перебування для осіб з інвалідністю з психічними розладами. На ці потреби в цьому році виділено 6,5 мільйона гривень», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що на сьогодні в Центрі на реабілітації перебуває 70 осіб із інвалідністю, із них 54 дитини з інвалідністю та 16 дорослих осіб з інвалідністю. У черзі на отримання послуг перебуває 33 дитини та 16 осіб з інвалідністю. За 2 роки реабілітацію пройшли 139 осіб, із яких 123 дитини та 16 дорослих осіб з інвалідністю. Розширення Центру дасть змогу покрити потребу району практично повністю.

Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]