Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У центрі столиці реконструюють електричні мережі. Рух транспорту тимчасово обмежать

01 листопада 2018 року, 15:14

Через реконструкцію електричних мереж 10 кВ живлення РП-4 тимчасово обмежать рух транспортних засобів із зайняттям проїжджої частини та тротуару до 31 липня 2019 року на вулиці Софіївській, Софійській площі, вулиці Володимирській, вулиці Золотоворітській, провулку Георгіївському, вулиці Рейтарській, вулиці Стрілецькій, вулиці Олеся Гончара, вулиці Ярославів Вал, Львівській площі, вулиці Січових Стрільців. Підписано відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Виконавець робіт – ПАТ «ДТЕК Київські електромережі», яке має розробити, погодити з Управлінням патрульної поліції в м. Києві та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період реконструкції. На час виконання робіт ПАТ доручено забезпечити вільний та безпечний рух пішоходів і транспортних засобів, дотримання Правил благоустрою міста Києва та встановити технічні засоби регулювання дорожнього руху.

Після завершення робіт виконавець має відновити покриття проїжджої частини на всю ширину та довжину в межах розриття за типом існуючого, а покриття тротуарів – на всю ширину та довжину в межах розриття фігурними елементами мощення.

Реконструкція КЛ-10 кВ виконуватиметься згідно із графіком виконання будівельних робіт у стислі терміни з подальшим відновленням благоустроюю та методом горизонтального буріння. Роботи виконуватимуть за кошти товариства.

Реконструкція електричних мереж 10 кВ живлення РП-4 у Шевченківському районі надасть змогу уникнути аварійних ситуацій на територіях центральних вулиць міста, як наслідок, підвищиться техніко-економічний рівень та якість постачання електроенергії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]