Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У вересні адмінкомісія при КМДА наклала 346 адміністративних  стягнень на суму майже 315 тисяч гривень – Дмитро Загуменний

08 жовтня 2019 року, 16:14

У вересні 2019 року адміністративна комісія при виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) наклала 346 адміністративних  стягнень на суму 314 тисяч 993 гривні. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«У вересні проведено три засідання адміністративної комісії КМДА – 2, 16 та 30 вересня, на яких було розглянуто 362 протоколи про адміністративні правопорушення. 16 проваджень у справах про адміністративні правопорушення було закрито», – зазначив Дмитро Загуменний.

Він зауважив, що основними видами адміністративних правопорушень, що розглядались адміністративною комісією у вересні були правопорушення пов’язанні із порушенням правил розміщення рекламних засобів у місті Києві, порушенням державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, порушенням правил тримання собак і котів, завідомо неправдивий виклик спеціальних служб, а також порушенням правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, зокрема, продаж пива, алкогольних чи  слабоалкогольних напоїв особам, що не досягли 18 років.

«Рішення адміністративної комісії приймаються неупереджено та колегіально, шляхом голосування кожного з членів комісії. За своїм призначенням адміністративна комісія виконує не тільки функцію накладення адміністративних стягнень, а й превентивну, оскільки спонукає громадян дотримуватися норм чинного законодавства, виконувати свій громадський обов’язок, з повагою ставитись один до одного, а також позитивно впливає на формування індивідуальної та суспільної правосвідомості громадян», – зазначив Дмитро Загуменний.

Нагадаємо, що адміністративна комісія при Київській міській державній адміністрації є колегіальним органом, який уповноважений розглядати справи про адміністративні правопорушення, вичерпний перелік яких визначений статтею 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]