Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ветеринарній комунальній клініці на Подолі запрацювала онлайн камера

09 жовтня 2020 року, 11:39

В одній із ветеринарних клінік комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» запрацювала онлайн камера, яка дає змогу всім охочим слідкувати за тим, що відбувається на території закладу. Нова камера встановлена в клініці на вулиці Ярославській, 13-А. Про це повідомив Департамент міського благоустрою КМДА.

Це не перша онлайн камера для підприємства. Уже більше року аналогічне обладнання працює в лікарні на вулиці Електротехнічній, 5-А. До кінця місяця планується встановити камери і в третій лікарні – на Вірменській, 29, таким чином обладнавши онлайн-камерами всі клініки підприємства.

Переглянути трансляції із цих клінік можна на сайті підприємства, обравши одну з камер у розділі «ветеринарна допомога – онлайн трансляція».

Довідково.

КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» – підприємство, утворене шляхом злиття в єдину організацію КП «Притулок для тварин» і КП «Центр ідентифікації тварин». До складу підприємства входять муніципальний притулок для тварин у Бородянці, 3 ветеринарні клініки, служба «Зоодопомога». Підприємство надає ветеринарну допомогу, забезпечує виконання міської цільової програми контролю популяції безпритульних тварин гуманними методами шляхом стерилізації, займається прилаштуванням у родини безпритульних тварин тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]