Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У всіх школах столиці відновлено освітній процес – Микола Поворозник

12 березня 2018 року, 15:02

Усі навчальні заклади столиці відновили освітній процес. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Завдяки прийнятому рішенню про можливість призупинення освітнього процесу у школах нам вдалося уникнути загальноміського спалаху захворюваності на грип та ГРВІ. Оперативне реагування керівників навчальних закладів спільно з районними управліннями освіти на зростання рівня захворюваності серед школярів дозволило своєчасно призупиняти освітній процес покласово чи загалом у школі, що, у свою чергу, зменшувало можливість розповсюдження інфекції», – зазначив Микола Поворозник.

За його словами, дотримання елементарних санітарних норм та правил під час підвищення рівня захворюваності на грип та ГРВІ також дають позитивні результати.

«Посилений дезінфекційний режим у приміщеннях, забезпечення дотримання нормативних показників температури повітря, проведення регулярного наскрізного провітрювання кімнат та недопущення до відвідування закладу осіб із ознаками інфекційного захворювання неабияк впливають на динаміку поширеності хвороб, які передаються повітряно-крапельним шляхом. Не менш важливо у такий період обмежувати проведення спортивних, культурно-масових та інших заходів у закритих приміщеннях, уникати великого скупчення людей. Дотримання цих рекомендацій дозволить додатково зменшити швидкість поширення інфекції», – наголосив Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]