Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У закладах соціальної сфери Києва мають забезпечити технічну та організаційну готовність до подачі тепла – Петро Пантелеєв

12 вересня 2023 року, 11:14

Сьогодні Рада оборони міста Києва прийняла рішення про технічну, організаційну готовність до теплозабезпечення об’єктів соціальної сфери, враховуючи індивідуальний підхід підключення закладів. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Мова йде про гарантований алгоритм оперативного підключення до тепла в разі потреби. Жодних невирішених питань у цьому плані не повинно бути», – зазначив Петро Пантелеєв.

Відповідно до протоколу засідання Ради, керівники теплопостачальних підприємств і організацій незалежно від форм власності повинні забезпечити готовність підключення систем теплопостачання в закладах охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту, дошкільної і загальної середньої освіти, а також у соціально-медичних установах тощо за заявками їхніх керівників. Водночас керівники закладів соціальної сфери мають підготувати відповідні заявки на підключення систем теплопостачання.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]