Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У застосунку «Київ Цифровий» можна увімкнути сповіщення, що за 60 хвилин нагадуватиме про початок комендантської години

15 серпня 2022 року, 15:22

У міському застосунку «Київ Цифровий» можна увімкнути сповіщення, яке за 60 хвилин нагадуватиме про початок комендантської години. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив керівник цифрової трансформації Києва і заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Для цього підключіть нагадування в налаштуваннях застосунку. За годину до початку комендантської години ми нагадаємо, що потрібно поквапитися додому», – зазначив Петро Оленич.

Нагадуємо, що комендантська година в Києві триває із 23:00 до 05:00. Метрополітен у режимі перевезень працює із 06:00 до 22:00, наземний громадський транспорт – із 06:00 до 22:30.

Міська влада закликає завчасно планувати своє повернення додому, а також нагадує водіям про необхідність дотримуватися Правил дорожнього руху та швидкісного режиму.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]