Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У застосунку Київ Цифровий стартувало опитування щодо ментального здоров’я

22 квітня 2024 року, 9:53

У застосунку Київ Цифровий розпочалося опитування щодо ментального здоров’я містян. Цьогорічне дослідження допоможе визначити, чи змінився ментальний стан людей та якими способами вони зміцнюють свою стресостійкість. Про це повідомила заступниця голови КМДА зі здійснення самоврядних повноважень та впровадження безбар’єрності Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

«Результати торішнього дослідження через сервіс Київ Цифровий показали, що за допомогою психологів зверталися менш як 3%. Інше дослідження, проведене Центром стресостійкості Києва, показало: для 11% респондентів послуги фахівця з ментального здоров’я занадто дорогі, а понад 7% просто не знають, де їх можна отримати. Найчастіше люди йшли до рідних та друзів – понад 70% та понад 50% відповідно. Дані опитувань допомогли створити нові програми та сервіси психологічної підтримки. Зокрема, отримати безоплатну психологічну допомогу можна в Київському міському Центрі гендерної рівності, запобігання та протидії насильству, а також у «Київ Мілітарі Хаб». Цьогорічне дослідження допоможе визначити, чи змінився ментальний стан людей та якими способами вони зміцнюють свою стресостійкість. Форма розміщена в розділі «Опитування» в застосунку Київ Цифровий. Орієнтовний час, який знадобиться, щоб пройти це опитування, – 2 хвилини», – зазначила Марина Хонда.

Опитування триватиме до 2 травня.

Міський застосунок Київ Цифровий можна завантажити в App Store і Google Play.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]