Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У житловому масиві «Вигурівщина-Троєщина» якомога швидше має з’явитися нова школа – Валентин Мондриївський

16 серпня 2018 року, 17:10

Місто має докласти всіх зусиль, щоб у 20-му мікрорайоні житлового масиву «Вигурівщина-Троєщина» Деснянського району з’явилася довгоочікувана загальноосвітня школа. На цьому наголосив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський під час наради з розгляду питань подальшого будівництва ЗНЗ, доріг районного значення навколо 20 мікрорайону, фінансування робіт з облаштування заїздів, розподілу і закріплення земельної ділянки 20 мікрорайону.

Під час наради Валентин Мондриївський дав доручення відповідним структурним підрозділам прискорити процедуру погодження проекту розпорядження щодо будівництва освітнього закладу, визначити замовника будівництва доріг районного значення навколо 20-го мікрорайону. Також КП «Центр організації дорожнього руху» доручено вирішити питання фінансування робіт щодо покращення заїзду до мікрорайону з вул. Закревського та з вул. Милославської та розроблення схеми організації руху до мікрорайону, розрахувати навантаження на дорожню інфраструктуру. Окрім того, необхідно врегулювати питання розподілу та закріплення земельної ділянки 20-го мікрорайону під об’єкти освіти, інженерні об’єкти та прибудинкову територію.

«В умовах інтенсивної забудови мікрорайону, існує нагальна потреба у створені нового освітнього закладу. Сподіваюсь, що всі питання будуть вирішенні у якомога коротші терміни», – зауважив Валентин Мондриївський.

Зазначимо, що будівництво загальноосвітньої школи дозволить створити 1080 місць (36 класів).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]