Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У звʼязку із пошкодженням газопроводу на Русанівці обмежено газопостачання понад 80 будинків

12 квітня 2016 року, 12:11

У звʼязку із пошкодженням газопроводу на вул. Ентузіастів, 17 обмежено газопостачання понад 80 будинків у межах прилеглої території. У звʼязку із ремонтом газ там відсутній з 8:00 12 квітня до 22:00 14 квітня. Для  попередження нещасних випадків, усім місцевим мешканцям необхідно перекрити крани біля лічильників та газових приладів.

На період відключення газопостачання працює намет, де всіх охочих забезпечують гарячим чаєм і харчуванням. Намет розташовано за адресою: б-р О. Давидова, 10, стадіон «Русановець».

Нагадаємо, що о 15:30 на місці ліквідації пошкодження газопроводу відбудеться прес-брифінг заступника голови КМДА Петра Пантелеєва. У прес-брифінгу візьмуть участь представники ПАТ «Київгаз» та управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]