Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У зв’язку з проведенням ярмарків у рух автобусів №№ 73, 101 вносяться зміни

04 листопада 2016 року, 15:38

Вихідними, 5 та 6 листопада 2016 року, у зв’язку з проведенням продовольчих ярмарків змінюють роботу автобуси маршрутів №№ 73, 101. Про це інформують у КП «Київпастранс».

Так, 5 листопада на вул. Миколи Закревського (на ділянці від просп. В. Маяковського до вул. Т. Драйзера) рух автобусів маршруту № 101 буде організовано за таким напрямком руху: від ст. м. «Петрівка» – просп. В. Маяковського за діючою трасою, далі – вул. Т. Драйзера – вул. М. Закревського, далі за діючим маршрутом.

Окрім того, 6 листопада на просп. Оболонському (на ділянці від вул. Героїв Дніпра до вул. Маршала Тимошенка) рух автобусів маршруту № 73 в напрямку вул. Милославської буде організовано так: ст. м. «Героїв Дніпра» – вул. Героїв Дніпра – вул. Зої Гайдай – вул. Маршала Тимошенка – просп. Оболонський, далі за діючою трасою.

Ознайомитися з роботою автобусного маршруту № 73 та № 101 можна на сайті КП www.kpt.kiev.ua у розділі: Пасажирам – Маршрути та розклад руху.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]