Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Учнями інклюзивних 1-х класів столичних загальноосвітніх шкіл стали 13 вихованців Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю

03 вересня 2018 року, 16:14

У новому 2018-2019 навчальному році учнями інклюзивних 1-х класів столичних загальноосвітніх шкіл стали 13 вихованців Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю. Про це повідомили у Департаменті соціальної політики КМДА.

Сім’ї першокласників протягом року перебували на соціальному супроводі у спеціалістів Центру, і зараз кожен із вихованців може похвалитися успіхами у спорті, музиці, танцях чи інших видах мистецтва, а головне – кожен із дітей показав результати під час медичної та психологічної реабілітації.

Разом із Благодійним фондом «Об’єднання світових культур» 30 серпня дітей урочисто привітали та подарували набори першокласника: рюкзак, зошити, альбоми, кольоровий папір, картон, олівці, фломастери, фарби та інші необхідні речі для ефективного навчання.

Крім подарунків, у святкових день для дітей провели майстер-клас та улаштували цікаву шоу-програму. Креативний подарунок підготували вихованці табору англійської мови «Е-сатр», що проходить у Центрі. Діти зняли відеопривітання для першокласників англійською мовою та побажали їм наснаги та успіхів на новому етапі їхнього життя.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]