Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Університет Грінченка пропонує киянам проголосувати за освітню платформу «Медіашкола Університету Грінченка», що дозволить отримувати безкоштовну медіаосвіту

27 січня 2017 року, 18:39

Інститут журналістики Київського університету імені Бориса Грінченка в рамках Громадського проекту запрошує киян долучитися до унікального проекту та віддати свій голос за освітню платформу «Медіашкола Університету Грінченка». Тут безкоштовно навчатимуть журналістиці, блогерству, вивчатимуть основи реклами та PR, основи дизайну, візуальної комунікації, як протистояти інформаційним атакам і маніпуляціям у ЗМІ, як захистити свою дитину від медіавпливу.

Для реалізації проекту необхідно, щоб він пройшов успішне голосування на платформі Громадського проекту. Після чого кияни зможуть безкоштовно відвідувати школу та отримати сертифікат Університету.

Для учнів Медіашколи (школярів, студентів, вчителів, батьків) у проекті прописані оптимальні форми навчання невеликими групами: теоретичні та практичні заняття, майстер-класи, workshops, тренінги. Кожен курс буде завершуватися власним проектом. Автори проекту залучили до співпраці професійних фахівців (медійників, журналістів, рекламістів і піарників), медіапсихологів і медіапедагогів.

Підтримайте проект  Медіашкола Університету Грінченка до 28 січня 2017 року.

Також нагадуємо, що можна долучитися до підтримки й інших важливих для міста проектів на сайті Бюджету участі.

Нагадаємо, що Бюджет участі – демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них.

Будь-який житель міста може подати проект, пов’язаний із покращенням життя в місті, взяти участь у конкурсі, перемогти в голосуванні і спостерігати за тим, як його проект реалізують в рамках бюджету 2017 року.

Платформа «Громадський проект» дозволить вам брати участь в конкурсі, не виходячи з дому: ви можете подати заявку онлайн і відслідковувати долю свого проекту прямо на сайті.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]