Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уночі 124 спецмашини обробляли вулиці та дороги столиці протиожеледними матеріалами

21 березня 2016 року, 11:19

У зв’язку з нестабільною погодою, можливими опадами у вигляді дощу та мокрого снігу, коливаннями температури повітря автодорівці продовжують роботу в посиленому режимі.

У ніч з 20 на 21 березня 124 одиниці спеціальної техніки підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» обробляли вулично-дорожню мережу протиожеледними матеріалами, щоб не допустити утворення ожеледиці та забезпечити безпечне пересування автотранспорту дорогами столиці.

Також 21 бригада з ручного прибирання обробляла посипальними матеріалами тротуари, зупинки громадського транспорту, які обслуговують підприємства комунальної корпорації «Київавтодор», підходи до підземних і надземних пішохідних переходів, станцій метро.

Загалом протягом доби було використано 457,9 т солі та 214,5 т піщано-соляної суміші.

Наразі автодорівці продовжують чергування у посиленому режимі, щоб у разі ускладнення погодних умов забезпечити належний стан вулично-дорожньої мережі. Крім того, для недопущення можливих підтоплень доріг і вулиць столиці у посиленому режимі працюють гідротехнічні служби КП ШЕУ районів. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]