Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уночі 8 січня прибирали сніг з вулиць Києва 248 одиниць снігоприбиральної техніки та 23 бригади з ручного прибирання

08 січня 2017 року, 10:33

Снігопад триває у столиці другу добу, тому дорожники упродовж цього часу ні на мить не припиняють розчищали вулиці і дороги столиці від снігу. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Так, уночі 8 січня 248 одиниць снігоприбиральної техніки та 23 бригади з ручного прибирання «Київавтодору» виконували роботи з очищення вулично-дорожньої мережі міста Києва від наслідків снігопаду.

У зв’язку з низькою температурою повітря (понад 15° морозу) обробка вулично-дорожньої мережі здійснюється піщано-соляною сумішшю, оскільки сіль за таких температур недостатньо ефективна. Через це на проїжджих частинах відсутній ефект «швидкого танення снігу».

Першочергово здійснюється обробка посипальними матеріалами і очищення від снігу магістральних вулиць і доріг, спусків/підйомів, мостів і шляхопроводів, вулиць за якими проходять маршрути руху громадського транспорту.

На жаль, враховуючи низьку температуру, періодично траплялись випадки поломок снігоприбиральної і допоміжної техніки, однак її оперативно ремонтували шляхово-експлуатаційні підприємства та запускали знову на лінію.

Сьогодні вдень буде збільшено кількість бригад із ручного прибирання для оперативного виконання очищення зупинок громадського транспорту, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, сходових маршів та тротуарів, що утримуються підприємствами корпорації.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до киян із проханням на період погіршення погодних умов, за можливості, не користуватися власним авто, а віддати перевагу громадському транспорту. Просимо також водіїв бути уважними на дорогах та не залишати свої авто на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]