Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уночі на дорогах столиці наслідки снігопаду долали 143 одиниці спецтехніки та 21 бригада з ручного прибирання КК «Київавтодор» (+фото)

28 листопада 2022 року, 8:32

Протягом ночі дорожники продовжили працювати. Так, сніг очищали й обробляли покриття протиожеледними засобами 143 одиниці техніки КК «Київавтодор».

Як повідомили у комунальній корпорації, у першу чергу, превентивна робота й боротьба зі слизькістю відбувається на спусках і підйомах, покриттю із гранітної бруківки, мостах, головних дорожних артеріях міста. 

Зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи очищали від снігу у посипали сумішами 135 людей у складі 21 бригади з ручного прибирання. Також залучені 3100 працівників і 28 одиниць техніки керуючих компаній.

Нагадуємо водіям, аби не паркувалися на узбіччях вулиць та доріг, щоб не заважати роботі спецтехніки. Також просимо не виїжджати в місто на власних авто без нагальної потреби.

Прибирання снігу та протиожеледна обробка вулиць у ніч проти 28 листопада

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]