Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Уночі в столиці працювало 240 одиниць снігоприбиральної техніки та 24 бригади з ручного прибирання

22 лютого 2018 року, 11:54

Упродовж цієї ночі, під час опадів снігу, на вулично-дорожній мережі столиці працювало 240 одиниць снігоприбиральної техніки та 24 бригади з ручного прибирання. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Особливу увагу приділили прибиранню тротуарів і зупинок громадського транспорту, що утримуються підприємствами корпорації, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів і сходових маршів.

Для профілактики утворення ожеледиці на дорогах, вночі обробили проїжджі частини посипальними матеріалами, першочергово – вулиці зі складними умовами руху, головні магістралі, мости, спуски та підйоми, а також вулиці,  якими проходять маршрути руху громадського транспорту.

Як запевнили в КК «Київавтодор», ситуація на балансовій вулично-шляховій мережі перебуває під постійним контролем, підприємства корпорації готові до роботи в цілодобовому режимі та забезпечені достатньою кількістю паливно-мастильних та посипальних матеріалів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]