Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Упродовж дня зимове утримання доріг забезпечуватимуть 330 одиниць снігоприбиральної техніки «Київавтодору» та 438 працівників із ручного прибирання

29 грудня 2018 року, 11:53

Температура повітря упродовж дня буде триматися на рівні -1–+1 градусів, окрім того, зранку у столиці йшов дрібний сніг. Такі погодні умови вимагають від дорожників підвищеного контролю за станом вулично-дорожньої мережі, зазначають у КК «Київавтодор».

Щоб забезпечити безпечний рух транспорту, зранку підприємства «Київавтодору» оперативно провели обробку протиожеледними матеріалами мостів, шляхопроводів, спусків та підйомів.

Сьогодні на чергуванні знаходяться 330 одиниць снігоприбиральної техніки та 438 працівників з ручного прибирання – вони забезпечуватимуть зимове утримання вулиць і доріг столиці упродовж дня.

За прогнозом гідрометцентру, найближчими вихідними днями у столиці збережеться мінлива погода, можливий невеликий сніг. Упродовж святкових днів усі підприємства «Київавтодору» працюватимуть у цілодобовому режимі, у разі інтенсивних снігопадів уся спецтехніка та бригади з ручного прибирання працюватимуть у посиленому режимі та забезпечуватимуть оперативне прибирання столиці від снігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]