Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Упродовж ночі не припинялися роботи з прибирання доріг та вулиць столиці від снігу

15 листопада 2018 року, 9:52

Упродовж ночі підприємства КК «Київавтодор» не припиняли роботи з прибирання доріг та вулиць столиці від снігу. До роботи були задіяні 339 одиниць снігоприбиральної техніки та 61 бригада з ручного прибирання. Про повідомили у комунальній корпорації.

Прибирання від снігу магістральних доріг та головних вулиць районного значення проводилося «великими» та «малими» колонами спецтехніки, адже саме такий підхід забезпечує ефективне та якісне очищення.

Для прибирання тротуарів, зупинок громадського транспорту, підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, які обслуговують «автодорівці», були залучені як бригади з ручного прибирання, так і малогабаритна маневрена спецтехніка.

Другою надважливою складовою роботи уночі та на світанку для шляхово-експлуатаційних підприємств «Київавтодору» стала обробка посипальними матеріалами доріг та тротуарів міста. Через невеликий дощ у середу ввечері у поєднанні з мінусовою температурою повітря на дорогах утворилася ожеледиця. Щоб забезпечити безпечне пересування пішоходів та рух громадського і приватного автомобільного транспорту дорожники неодноразово проводили обробку посипальними матеріалами доріг, тротуарів, сходових маршів підземних пішохідних переходів, підходів до наземних переходів та зупинок громадського транспорту. За добу було використано майже 2 тис. т солі та 1,5 тис. т піщано-соляної суміші.

Упродовж дня синоптики обіцяють температуру повітря у столиці близько 0 С, тому комунальна корпорація «Київавтодор» просить водіїв бути на дорогах уважними та обережними, не порушувати швидкісний режим та тримати дистанцію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]