Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Упродовж січня «Центр комунального сервісу» навчив 120 охочих користуватися онлайн-сервісами для сплати за комунальні послуги (+фото)

03 лютого 2020 року, 10:28

У січні 120 мешканців Києва пройшли навчання, які допомагають опанувати онлайн-сервіси з оплати комунальних послуг та дистанційного вирішення питань, пов’язаних із отриманням житлово-комунальних послуг. Про це повідомили в комунальному концерні «Центр комунального сервісу» (ЦКС).

Наразі понад 600 тисяч киян користуються особистим кабінетом ЦКС, у якому без комісії за усі спожиті комунальні послуги можна розрахуватися «Карткою киянина» та вирішити питання дистанційно, залишивши відповідне звернення.

Уміння користуватися такими сервісами особливо важливе для людей старшого віку, які витрачають багато сил і часу в чергах для оплати комунальних послуг, проте надзвичайно завзято ставляться до навчання.

 Навчання містить детальну інструкцію з користування зручними інтернет-сервісами та практичне заняття, завдяки якому слухачі мають можливість:

Для реєстрації на навчання достатньо за посиланням  https://edu.cks.com.ua/rozklad-zanyat натиснути «Зареєструватися» на зручну дату  або зателефонувати за номером: (044) 591-21-22.

Навчання в «Центрі комунального сервісу» користуватися онлайн-сервісами для сплати за комунальні послуги

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]