Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Усі дільничні виборчі комісії Києва працюють у штатному режимі – Дмитро Загуменний

21 квітня 2019 року, 9:16

У столиці дільничні виборчі комісії працюють у штатному режимі. Про це повідомив керівник апарату КМДА, голова Міського координаційного центру з вирішення питань забезпечення виконання заходів, визначених виборчим законодавством, щодо підготовки та проведення виборів Президента України Дмитро Загуменний.

«Станом на 08:00 у Києві запрацювали усі виборчі дільниці. Зазначу, що перед повторним голосуванням з виборів Президента України змінили місце свого волевиявлення на Київ більше 55 тисяч осіб», – сказав Дмитро Загуменний.

Він наголосив, що забезпечення громадського порядку та безпеки виборців і членів виборчих комісій здійснюють співробітники Головного управління Національної поліції у м. Києві, співробітники ДСНС України.

Нагадаємо, що місце голосування під час виборів 31 березня змінили понад 48 тисяч громадян, які виявили бажання реалізувати своє конституційне право саме у столиці.

Дільниці працюватимуть до 20:00.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]