Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Утворено комісію з обстеження стану жилих будівель садиби О. Мурашка

29 травня 2018 року, 15:08

Для вирішення проблемних питань щодо першочергових протиаварійних робіт приміщень садиби О. Мурашка на вул. Мала Житомирська, 12 (А, Б) та 14 (А, Б) утворено комісію з обстеження стану жилих будівель цієї садиби. За розпорядженням КМДА очолив комісію заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Резніков.

Як відомо, садиба О. Мурашка є памʼяткою історії та архітектури місцевого (будівлі №№ 12-А та 12-Б) і національного значення (будівлі №№ 14-А та № 14-Б).

За висновками ТОВ «Науково-технічний центр експертизи нерухомості», приміщення на вул. Мала Житомирська, 12-А непридатна до експлуатації через аварійне обвалення покрівлі в окремих місцях, перекриттів, тріщини в стінових конструкціях, численні тріщини в підлозі, зношені інженерні комунікації, часткове обрушення кладки балконів.

За інформацією Шевченківської районної державної адміністрації, наразі там зареєстровано два мешканця. Для їхнього переселення необхідний акт обстеження стану будівель із висновками щодо їх відповідності санітарним та технічним вимогам, який складає спеціальна комісія. Зробити це мають до 15 червня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]