Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Утворено робочу групу, яка оновить Стратегію розвитку міста Києва і розробить план заходів її реалізації

21 лютого 2024 року, 16:55

Стратегію розвитку міста Києва до 2025 року актуалізують із продовженням її дії до 2027 року. Для цього утворили відповідну робочу групу та затвердили її персональний склад. Про це йдеться в розпорядженні КМВА № 114, повідомляє Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Новоутворений консультативно-дорадчий орган – робоча група – для мінімізації соціальних і безпекових наслідків повномасштабного російського вторгнення та для відновлення втрачених економічних можливостей столиці оновить документ щодо пріоритетів розвитку, стратегічних і оперативних цілей та перспективних проєктів, які будуть включені до Плану заходів із реалізації Стратегії.

Відповідно до розпорядження робоча група з актуалізації Стратегії складається з президії та семи експертних груп за такими сферами як ефективне управління активами міста та містобудівна політика, адміністративні послуги та цифрові трансформації, підвищення фінансової спроможності, економічна конкурентоспроможність та міжнародне співробітництво, якісні міські послуги, транспортна мобільність, безпека, житлова політика, сталість, екополітика. Очолив робочу групу перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

До складу робочої групи увійшли депутати Київради, представники структурних підрозділів КМДА, комунальних установ і підприємств, громадських організацій, наукових установ і галузевих асоціацій.

До 1 травня експертні групи, утворені в складі робочої групи, мають підготувати і надати на розгляд, обговорення і погодження президії пропозиції з актуалізації Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року з продовженням її дії до 2027-го.

До 1 лютого цього року Департамент економіки та інвестицій КМДА приймав пропозиції щодо актуалізації Стратегії від громадськості.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]