Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Арлоні відбулася благодійна акція «Solidarity for Ukraine»

13 жовтня 2019 року, 18:25

13 жовтня у бельгійському місті Арлон відбулася благодійна акція «Solidarity for Ukraine». У заході взяли участь київська делегація на чолі з директоркою Департаменту культури КМДА Діаною Поповою, мер Арлону Вінсан Магнус, громада міста та інші.

Акцію «Solidarity for Ukraine» організовують вже четвертий рік поспіль українці в Арлоні. Метою заходу є благодійний збір коштів для підтримки проектів із допомоги лікарням в Україні.

«Мені приємно бути на цьому заході, серед вас. Така солідарність з Україною та ідентифікація вражає. Від імені Київського міського голови Віталія Кличка вітаю всіх присутніх і хочу подякувати за організацію цього свята. Такі заходи дуже важливі для України, особливо, коли ми ведемо війну за незалежність. Ще раз дякую мерії та громаді Арлона за те, що ви прославляєте нашу країну далеко за її межами та зберігаєте нашу культуру», – зазначила директорка Департаменту культури КМДА Діана Попова.

Вона привітала всіх присутніх з прийдешнім святом Покрови Божої Матері, який відзначають в Україні 14 жовтня. «Бажаю, щоб Покрова Божої Матері була над кожним з вас», – підсумувала Діана Попова.

Нагадаємо, що вчора, 12 жовтня, в Арлоні урочисто відкрили бронзову скульптуру Анні Ярославні – королеві Франції і доньці Великого Князя Київського Ярослава Мудрого.

В Арлоні відбулася благодійна акція «Solidarity for Ukraine»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]