Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «У понеділок мають встановити прогін нового мосту над проспектом Перемоги»

13 жовтня 2019 року, 16:18

У понеділок, 14 жовтня, вдень почнуть переміщати та встановлювати ще один прогін – над проспектом Перемоги – Шулявського шляхопроводу. Сьогодні фахівці з Нідерландів підіймають конструкцію спеціальним величезним домкратом і готують її до переміщення. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«На Шулявці тривають підготовчі роботи до переміщення наступної секції нового мосту. Голландські фахівці  підіймають мегадомкратом прогін мосту. Завтра вдень його мають встановити над проспектом Перемоги, поєднавши з уже встановленими двома прогонами. Рух проспектом ми поки відкрили, щоб не створювати незручностей киянам, доки тривають підготовчі роботи. А минулої ночі рух перекривали, щоб демонтувати частину контактної мережі тролейбусної лінії», – написав мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]