Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В інтернатних закладах Києва розміщено 144 вимушені переселенці з числа одиноких літніх людей, осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю

02 червня 2022 року, 13:55

В інтернатних установах Києва, які підпорядковані Департаменту соціальної політики, перебувають 144 вимушені переселенці з різних регіонів України з числа одиноких літніх людей, осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«У Дарницькому дитячому будинку-інтернаті перебуває 51 дитина з інвалідністю з Харківщини. Ще 40 жінок з інвалідністю з Донецької області було розміщено в жіночому Психоневрологічному інтернаті. Також 40 людей літнього віку та осіб з інвалідністю з Донеччини вже перебувають у Київському геріатричному пансіонаті. У цьому ж закладі перебуває майже 20 осіб вимушених переселенців з Приірпіння», – зазначила Марина Хонда.

Заступниця голови КМДА додала, що всі вони забезпечені харчуванням та можуть отримати медичну допомогу. За тими особами, які не здатні до самообслуговування, здійснюють догляд працівники установ.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]