Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Оболонській РДА привітали юних футболістів – переможців у Чемпіонаті Києва у клубному заліку

16 грудня 2018 року, 12:17

15 грудня в Оболонській райдержадміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження юних вихованців Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Зміна» –  переможців та призерів у Чемпіонаті м. Києва у клубному заліку (сезон 2017-2018). Про це повідомили у Оболонській РДА.

Юні переможці отримали кубки, медалі та солодкі подарунки з нагоди Дня Святого Миколая та Нового року, а тренери, викладачі та організатори свята – відзнаки від Громадської спілки «Федерація футболу м. Києва».

«Я радий знову бачити юних футболістів, їхніх тренерів та батьків в нашій адміністрації, адже стало вже традицією щорічно, у цій залі, проводити урочистості з нагоди успішних виступів команд вихованців спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Зміна». Вже третій рік поспіль ми вітаємо СДЮШОР «Зміна» з перемогою у Чемпіонаті м. Києва у клубному заліку та успішним завершенням футбольного сезону!» – привітав гостей голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак.

Наразі в Оболонському районі діють 10 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, серед яких – Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з футболу «Зміна», яка готує резерв до складу вітчизняних команд другої, першої та Вищої ліги. Серед вихованців цієї школи Валерій Лобановський, Володимир Мунтян, Олег Базилевич, Андрій Біба. 18 вихованців «Зміни» увійшли до складу команд Вищої ліги  українського футболу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]