Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Оболонському районі проведуть планове профілактичне промивання мереж

03 липня 2018 року, 15:10

Проти 6 липня, а саме: з 23:30 до 06:00 в Оболонському районі Києва проведуть планове профілактичне промивання мереж. Про це повідомили у ПрАТ «АК «Київводоканал».

У зону робіт потраплять мережі на вул. Зої Гайдай, вул. Озерній, вул. Північній, вул. Богатирській, вул. Героїв Дніпра, просп. Оболонському, вул. Тимошенка, вул. Героїв Сталінграда. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуару чистої води № 1 на насосній водопровідній станції «Оболонь-2».

Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Під час виконання робіт «Київводоканал» не рекомендує користуватися водою з-під крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно.

Звертаємо увагу, промивання – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, у тому числі у резервуарах, не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]