Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В Оболонському районі з’явиться публічний простір – Vcentri Hub (+фото)

01 квітня 2021 року, 15:27

В Оболонському районі з’явиться новий публічний простір Vcentri Hub. Це буде перший такий хаб на районному рівні у Києві. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Коли ми відкривали наш перший міський Vcentri Hub, ми поставили за мету відкрити такі ж майданчики в кожному районі міста, і Департамент суспільних комунікацій почав її реалізовувати. Перший такий  хаб з’явиться в Оболонському районі, і тут вже тривають ремонтні роботи. За останні роки ми тільки впевнилися в тому, що для розвитку міста потрібна постійна комунікація влади і громади. Такі майданчики саме дають можливість налагодити та здійснювати цю комунікацію. Крім того, громадські організації можуть використовувати ці заклади для проведення своїх заходів, навчання чи як коворкінг», – зазначила Марина Хонда.

За її словами, новий хаб облаштують відповідно до сучасних вимог. Тут передбачені дитяча кімната, система клімат-контролю, а сам заклад буде доступним для маломобільних груп населення. Користуватися послугами хабу представники інститутів громадянського суспільства зможуть на безоплатній основі.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]