Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Київрада за три засідання забезпечила надходження до бюджету 121 млн грн завдяки підтримці рішень про продаж та оренду землі

01 квітня 2021 року, 14:08

Київська міська рада тільки за останні три пленарні засідання підтримала низку рішень про продаж та оренду земельних ділянок, чим забезпечила надходження до бюджету 121 млн грн. Рішення переважно стосувалися відведення земельних ділянок під наявними об’єктами майна, тобто йшлося про оформлення землі, яка й так використовувалася. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко на своїй сторінці у Facebook.

Він додав, що 37,7 мільйона гривень від продажу землі наразі спрямовано до спеціального фонду бюджету міста, а 83,3 мільйона гривень від оренди землі та земельного податку відтепер щороку будуть надходити до загального фонду.

 «У той же час, загальний фонд бюджету – це фінансування заробітних плат вчителів та працівників культури, доплат медикам, соціальних виплат», – наголосив Володимир Бондаренко і зазначив, що Київрада вкотре показала свою ефективність та роботу в інтересах територіальної громади.

«Кожен, хто безсистемно для власного піару критикує Київську міську раду за вирішення земельних питань зазіхає саме на соціальні виплати киян. Адже цьогоріч від оренди землі та земельного податку ми очікуємо надходжень у 4,8 мільярда гривень, а від продажу землі – 849,7 мільйона гривень», ­– підкреслив заступник міського голови – секретар Київської міської ради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]