Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В. Прокопів привітав Асоціацію міст України із 25-річчям

30 червня 2017 року

В. Прокопів привітав Асоціацію міст України із 25-річчям

Чверть століття Асоціація міст України стоїть на вістрі захисту прав та інтересів територіальних громад, сприяє їхньому соціально-економічному та культурному розвитку. За цей час АМУ, у гарному сенсі, стала справжнім лобістом інтересів регіонів. Саме з її ініціативи у квітні 2003 року вперше в Україні проведено парламентські слухання з питань місцевого самоврядування, її представники розробили найважливіші законопроекти у цій сфері і саме на клопотання АМУ Указом Президента України 7 грудня встановлено День місцевого самоврядування.

В умовах реформи децентралізації роль організації неможливо переоцінити. Тож подальше зміцнення Асоціації міст України є запорукою стабільності в країні та розвитку потужної громадської ініціативи.
За організацією стоять конкретні люди. Тому у цей святковий день особливі слова пошани й подяки радам усіх рівнів-членів АМУ та співробітникам організації. Ваша щоденна робота є переконливим свідченням важливості місцевого самоврядування та одним з головних атрибутів громадянського суспільства. Нехай усі плани безсумнівно втілюються у життя!

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]