Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

В укритті на вулиці Метробудівській ще вчора ліквідували засмічення каналізації. Там проведуть санітарну обробку

14 січня 2024 року, 20:15

У приміщенні укриття на вулиці Метробудівській в Соломʼянському районі столиці 13 січня аварійна бригада «Київводоканалу» усунула засмічення каналізації. Наразі в укритті відсутня вода, а керуючій компанії направлена заявка на здійснення санітарної обробки. Про це інформує ПрАТ «АК «Київводоканал».

Підтоплення в укритті спричинило засмічення дворової каналізаційної мережі Д-150.

Система водовідведення в укритті функціонує з технічними порушеннями, що спричиняє аварійні ситуації.

Переважна більшість укриттів Києва перебуває на балансі служб районів столиці та підприємств, посадові особи яких несуть пряму відповідальність за ремонт, технічний стан і доступ до укриттів. Із міського бюджету районним держадміністраціям, як балансоутримувачам, виділено понад 1,8 млрд грн на ремонтні роботи в укриттях. Формування переліку необхідних робіт на обʼєкті, обрання підрядної організації, контроль за виконанням робіт здійснюють райони як розпорядники коштів.

Нагадаємо, що голів районів столиці призначає Президент України. І мер Києва не може не тільки звільнити їх, а й навіть винести догану без погодження з Офісом Президента.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]