Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вадим Гутцайт: «143 міжнародні нагороди завоювали київські спортсмени в минулому році»

07 лютого 2020 року, 13:55

143 міжнародні нагороди завоювали київські спортсмени в минулому році. Про це повідомив директор Департаменту молоді та спорту Вадим Гутцайт.

«2019 рік був дуже яскравим для столиці, й місту є чим пишатися. Не зважаючи на велику конкуренцію в розвитку спортивної галузі України, Київ вкотре показав найкращі результати. 24 золотих, 19 срібних і 20 бронзових медалей на чемпіонатах світу і 42 золотих, 23 срібних і 15 бронзових медалей на чемпіонатах Європи – це результат послідовної підтримки спорту в столиці», – наголосив Вадим Гутцайт.

За його інформацією, на сьогодні в Києві працює 91 дитячо-юнацька спортивна школа, з яких 62 – комунальної власності територіальної громади міста, де кожен охочий може розвивати та підтримувати свої спортивні навички.

Для підтримки розвитку спорту активно йдуть роботи з відновлення спортивних об’єктів. Так, протягом минулого року було відновлено такі знакові спортивні арени, як стадіон «Русанівець» на бульварі Ігоря Шамо та легкоатлетичний манеж Київської міської школи вищої спортивної майстерності Києва на проспекті Павла Тичини. Водночас місто приділяє увагу іншим комунальним спортивним спорудам і виконує ремонти згідно з графіком. Торік друге життя отримали приміщення ДЮСШ «Атлант», КДЮСШ «Ринг», басейн, ШВСМ на вулиці Бастіонній, оздоровчий центр на Трухановому острові та дитячо-юнацька спортивної школи «Атлет».

Київ лишається спортивною столицею і на 2020 рік у міста амбітні плани як щодо фінансування відбудови об’єктів, так і фінансування галузі в цілому.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]