Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Вадим Гутцайт: «14 дитячих спортивних шкіл стануть комунальними»

31 січня 2019 року, 9:00

Місто продовжує підтримувати розвиток дитячо-юнацького спорту в столиці. Цього разу Департамент молоді та спорту підготував пропозиції щодо переведення у комунальне підпорядкування 14 дитячо-юнацьких спортивних шкіл столиці. Про це повідомили у Департаменті молоді та спорту.

«Ці школи – це, в першу чергу, тисячі наших маленьких киян, які мріють займатись спортом, і ми зобов’язані надати їм таку можливість. Саме тому місто наполягає на перетворенні цих шкіл на комунальні заклади, щоб з’явилась можливість створити сприятливі умови для тренувань наших дітей та гідного забезпечення їхніх тренерів. А багато хто з тренерів – це легенди дитячого спорту, які виростили не одного чемпіона і можуть ще працювати заради спортивної слави Києва», – зазначив директор Департаменту молоді та спорту Вадим Гутцайт.

На сьогодні рішення про прийняття шкіл до комунальної власності фактично знаходиться у руках Київради, і депутатам залишилось зробити всього один крок для його затвердження.

«День, коли 14 спортивних шкіл стануть київськими, буде особливим для десятків тисяч батьків та родичів дітей, які займаються у цих закладах. Ми маємо змогу довести містянам, що не на словах, а на ділі підтримаємо київський дитячий спорт. Місто вже у цьому році запланувало в бюджеті 40 мільйонів на фінансування цих ДЮСШ і ми можемо зробити гідним існування цих закладів», – підкреслив Вадим Гутцайт.

Розвиток спорту є одним з пріоритетних напрямів у столиці і для цього у Києві є всі можливості та підтримка місцевої громади.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]