Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Гуманітарний штаб Києва роздасть ще 60 тисяч продовольчих наборів тим, хто цього найбільше потребує (оновлені адреси)

09 вересня 2022 року, 11:42

Гуманітарний штаб Києва роздасть через соціальні служби столиці 60 тисяч продовольчих наборів вже з 12 вересня. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Місто продовжує підтримувати найвразливіші верстви населення. Цього разу Гуманітарний штаб Києва разом із соціальними службами підготував до видачі 60 тисяч продовольчих наборів, які насамперед отримають ті, хто стоїть на обліку у відповідних службах і найбільше потребує на допомогу. А це пенсіонери та особи з інвалідністю, чий середньомісячний сукупний дохід за попередні три місяці не перевищує два прожиткових мінімуми для осіб, які втратили працездатність у розрахунку на місяць», – заявив Валентин Мондриївський.

Також заступник голови КМДА нагадав, що така підтримка в Києві є систематичною.

«Із початку активних бойових дій на території України Гуманітарний штаб систематично допомагає тим, хто найбільше потребує на цю допомогу. Навесні цього року майже 80 тисяч продовольчих наборів було вже видано киянам, ще 100 тисяч наборів підготовлено для внутрішньо переміщених осіб (половину з них уже видано). Зараз ми готуємось підтримати і тих киян, які опинились в складних життєвих обставинах, втратили роботу чи мають низький дохід», – підкреслив Валентин Мондриївський.

Нагадаємо, що для отримання продуктових наборів необхідно оформитись відповідним чином у ЦНАПах міста. Також при собі обов’язково мати наступні документи:

  • паспорт громадянина України, а для іноземців та осіб без громадянства – документ, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус;
  • пенсійне посвідчення, висновок Медико-соціальної експертної комісії, або посвідчення отримувача державної соціальної допомоги (в разі наявності), довідки про перебування на обліку територіального центру обслуговування громадян;
  • довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті);
  • довідка про доходи за попередні три місяці, видана за місцем отримання доходів або державними територіальними органами фіскальної служби, довідки за формою ОК-5, ОК-7.

Райони

Адреса пункту видачі гуманітарної допомоги

Категорії

Голосіївський район

вул. Васильківська, 27, корп. 1

всі категорії

вул. Ломоносова, 5, корп. 1

всі категорії

вул. Льва Толстого, 25/2

всі категорії

Дарницький район

Харківське шосе, 176-Г

всі категорії

вул. Севастопольська 1/14

всі категорії

Харківське шосе, 172-Б

всі категорії

вул. Вербицького, 9-І

всі категорії

Деснянський район

вул. Закревського, 87-Д

ВПО

вул. Сержа Лифаря, 8

безробітні

вул. В. Беретті, 18

пенсіонери

Дніпровський район

бульвар Перова, 56

всі категорії

вул. Березняківська, 6-А

всі категорії

вул. Остафія Дашкевича, 7-А, корп. 2

всі категорії

Оболонський район

Оболонський проспект, 16-А

ВПО

вул. Озерна, 18-А

всі категорії

вул. Попова, 1

всі категорії

Печерський район

вул. Цитадельна, 4/7

всі категорії

вул. Рогнідинська, 4-Б

всі категорії

бульвар Дружби Народів, 32-А

всі категорії

Подільської район

вул. Братська, 15/9

всі категорії

вул. Галицька, 13

ВПО

вул. Ярославська, 31-Б

всі категорії

вул. Копилівська, 17/19

всі категорії

Святошинський район

вул. Гната Юри, 14-Б

всі категорії

вул. Жмеринська, 22-А

всі категорії

вул. Чорнобильська, 9

всі категорії

Солом’янський район

бульвар Вацлава Гавела, 83-А

пенсіонери

Повітрофлотський проспект, 40

всі категорії

вул. Преображенська, 20/6

всі категорії

Шевченківський район

вул. Коперника, 10

всі категорії

вул. Богдана Гаврилишина, 11-А

всі категорії

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]