Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: Київський театр запрошує підлітків до школи драматургії

05 жовтня 2021 року, 11:47

У київському Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра запустили новий проєкт – театральну лабораторію для підлітків, які хочуть навчитися писати п’єси і не тільки. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Під час осінніх шкільних канікул у київському театрі навчатимуть драматургії дітей віком від 12 до 17 років. Учасники створюватимуть п’єси, відвідуватимуть вистави та воркшопи, братимуть участь у тренінгах та працюватимуть із провідними театральними фахівцями. Долучитися до проєкту може кожен, заповнивши заявку до 10 жовтня», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, навчання безоплатне та триватиме з 24 до 31 жовтня – на осінніх шкільних канікулах. Заняття проходитимуть у Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра за адресою: Броварський проспект, 25, станція метро «Лівобережна».

«Проєкт – ще одна можливість для столичної молоді проявити себе, розвинути свої таланти та зануритися у світ театру. Однозначно підтримуємо такі ініціативи та разом із Департаментом культури і далі сприятимемо створенню таких проєктів», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він додав, що проєкт створений у рамках нового напряму театру – театру для підлітків. А протягом року відбуватимуться театральні табори для підлітків. Більше інформації на сайті театру.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]