Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: На Подолі відкриють нову дитячо-юнацьку спортивну школу 

27 травня 2021 року, 16:30

У Києві за ініціативи громадськості створять нову дитячо-юнацьку спортивну школу «Поділ». За відповідне рішення проголосували 89 депутатів на засіданні Київради.

«Два роки нашої спільної роботи з тренерським колективом Футбольного клубу «Поділ», батьками вихованців та активістами району дали свої результати! За підтримки та сприяння нашого спортивного мера Віталія Кличка у юних футболістів нарешті з’явиться своя дитячо-юнацька спортивна школа «Поділ», – розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

За його словами, цей комунальний заклад позашкільної освіти стане найбільшим на Подолі. Досі для обслуговування понад 250 тисяч подолян працювала лише одна невеличка ДЮСШ № 4 – на базі 242 школи.

«Команди дванадцяти вікових груп з ФК «Поділ» постійно беруть активну участь у змаганнях міста, успішно виступають у дитячій футбольній Лізі України, є постійними призерами на міжнародних турнірах та давно доросли до створення своєї спортивної школи», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він додав, що статус дитячо-юнацької спортивної школи дасть можливість покращити вже напрацьовані здобутки ФК «Поділ» та дати більше прав у юридичній площині.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]