Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Спортивний День Києва: у програмі святкування – близько 50 змагань та турнірів

27 травня 2021 року, 16:27

До Дня Києва підготовлено насичену різноманітними спортивними змаганнями та турнірами програму. Про це повідомила заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олена Говорова.

«Календар включає близько 50 спортивних заходів – це турніри та змагання із різноманітних видів спорту. Зокрема, відбудуться благодійний забіг «Пробіг під каштанами», чемпіонати міста із кульової стрільби, з хортингу, стрільби з лука, швидкісного бігу, бадмінтону, бейсболу, баскетболу. Також пройде вітрильна регата, відкритий міський турнір з кікбоксигу, відкритий чемпіонат міста Києва з боротьби «Кураш», Кубок України зі спортивного орієнтування, всеукраїнські змагання «Кубок столиці» та багато іншого. Долучайтесь до вболівань та святкуйте День Києва спортивно!» – зазначила Олена Говорова.

Цими вихідними кияни та гості міста відзначають подвійне свято: 29 травня – День столиці і 30 травня – День Києва. Із цієї нагоди відбувається понад півтори сотні тематичних онлайн і офлайн спортивних, культурно-мистецьких і розважальних заходів, які триватимуть у всіх десяти районах міста і розраховані на різні цільові аудиторії. Зазначимо, що формат проведення масових заходів адаптовано до чинних карантинних вимог.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]